Cégünkről

Történetünk

Cégünk 20 éve képviseli magát a magyar beltéri ajtó piacon. Működésünk kezdete óta megvalósult projektek és nagy méretű beruházásokba való helytállásunk egyértelműen alátámasszák hitelességünket.

KIVITELEZŐK, BERUHÁZÓK ÉS TERVEZŐK FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Cégünk a lakossági igények kiszolgálása mellett projektmunkákkal is foglalkozik, legyen szó társasházakról, lakóparkokról vagy közintézményekről. Nálunk egy helyen megtalálja a speciális és normál igényeknek megfelelő beltéri ajtót, kilincset és parkettát is. Ha szeretne, lehetősége van mintát behozni a bemutatótermünkbe a legegységesebb felületek kialakítása végett.
Látogasson el bemutatótermünkbe vagy írjon e-mailt, szakértő kollégáink készségesen segítenek a felmerülő kérdésekben.

Vállalunk:

project mennyiségű ajtók legyártását és a hozzájuk kapcsolódó szerkezetek, kiegészítők beszerzését és beépítését (legyen szó tűz-, füstgátló ajtóról)

már meglévő elemekhez igazodó nyílászárók legyártását és beépítését

Célkitűzésünk

” Célunk, hogy ügyfeleinknek teljes körű kiszolgálást adjunk a lehető legmagasabb minőségben. Amennyiben beltéri ajtókról van szó, nem ismerünk lehetetlent, munkatársaink szakértelme, hatalmas gyártói kapacitásunk, technológiai hátterünk, egyedi, kreatív megoldásaink biztosítják ügyfeleink maximális elégedettségét. ”